Imagini rare, intr-un parc acvatic din Japonia. Un rechin-tigru a incercat sa-si potoleasca foamea cu un alt rechin

04-05-2014 16:01


Rechin-tigru

Un rechin dintr-un acvariu si-a uimit ingrijitorii, in momentul in care a incercat sa inghita un alt rechin.

Biologii unui parc acvatic din Japonia au devenit ingrijorati cand pradatorul a incetat sa mai manance hrana sa obisnuita.

Ulterior, pestele, lung de trei metri, a fost surprins in momentul in care incerca sa inghita un rechin de recif, lung de un metru, scrie Grind.TV.

Intamplarea a avut loc in cadrul expozitiei "Marea Rechinilor" din cadrul parcului acvatic Aqua World, din prefectura Ibaraki.

In ciuda dintilor sai ascutiti, rechinul-tigru nu a reusit sa muste prin exteriorul dur al rechinului de recif, asa ca a incercat sa il inghita intreg, insa fara succes. Rechinul-tigru si-a abandonat victima, care a fost indepartata din acvariu si, ulterior, a murit.

Animalele crescute in captivitate sunt hranite cu regularitate, pentru a nu se manca intre ele. De asemenea, rechinii-tigru, in ciuda aspectului periculos, sunt usor de intretinut in captivitate.

"In urma acestui eveniment, vom reevalua criteriile dupa care plasam rechinii in acelasi spatiu, in functie de dimensiuni si posibile conflicte", a declarat un purtator de cuvant al acvariului.

Sursa foto: Aqua World/Ibaraki.

Sursa: Grind TV

VIDEO PROTVPLUS.RO