Harnaam Kaur, singura femeie prezenta la expozitia celor mai tari barbi din lume

Dată publicare: 08-08-2014 20:33
Dată actualizare: 11-08-2014 06:57


Harnaam Kaur

Femeia cu barba din Marea Britanie s-a inscris in aceast an la expozitia celor mai tari barbi din lume.
 

Harnaam Kaur, o femeie in varsta de 23 de ani, a ajuns celebra anul trecut in Marea Britanie din cauza parului excesiv de pe fata. Tanara sufera de o boala din cauza careia corpul ii este acoperit in exces de par si a decis sa nu se mai ascunda si sa lupte pentru a face cunoscute efectele sidromului ovarelor polichistice.

Recent Harnaam Kaur a participat la un concurs al celor mai tari barbi din lume. Harnaam a observat inca de la varsta de 11 ani ca ii creste extrem de mult par pe fata, dupa 5 ani a renuntat sa se rada sau sa-si albeasca parul. Femeia a recunoscut in presa britanica faptul ca a luat in considerare sa se sinucida pentru ca lumea radea mereu de ea.

La 7 ani dupa ce s-a botezat in religia Sikh - religie care interzice taierea parului - britanica se considera sexy. S-a inscris intr-un concurs in care este singura femeia participanta - cel al celor mai tari barbi. Numit #Project60, proiectul lansat de un ONG atrage atentia asupra cancerului de piele si incurajeaza barbatii sa-si lase parul facial sa creasca pe durata iernii.

Sursa foto: Rex

Sursa: Pro TV

Tags: harnaam kaur,


VIDEO PROTVPLUS.RO