"Hai sa le cunosti pe aceste dragute gemene blonde". Ce s-a intamplat depaseste orice imaginatie

Dată publicare: 15-01-2013 17:55
Dată actualizare: 18-01-2013 02:25


Gemeni

Dragoste la prima vedere... la puterea a doua. Aceasta este povestea gemenilor Craig, Diane, Darlene si Mark Sanders.

Incredibila poveste a celor patru a inceput in 1998, la Festivalul Gemenilor din Twinsburg, Ohio. Festivalul este dedicat fratilor gemeni din SUA - o oportunitate pentru acestia sa se cunoasca si sa se imprieteneasca, scrie New York Daily News.

Craig si Mark Sanders - gemeni identici - au partcipat la festivitati pentru ca aveau de rezolvat niste afaceri in oras. Diane si Darlene Nettemeier - gemene identice - au rude in apropiere si s-au oprit la festival in drum spre acestea, din curiozitate.

Mark era singur cand le-a intalnit pe cele doua surori la un bar. Prima data, Diane si Darlene nu l-au crezut cand le-a marturisit ca si el are un frate geaman. Asa ca barbatul si-a sunat fratele si l-a chemat sa le cunoasca pe aceste "gemene blonde foarte de treba si foarte dragute".

Cand Craig a ajuns in bar a fost atras pe loc de Diane. A fost un caz de extreme care se atrag, este de parere barbatul.

"Diane este mai rezervata, eu mai extrovertit", a spus acesta.

Povestea este asemanatoare si in cazul lui Mark si Darlene.

"Fratele meu este un pic mai rezervat, iar Darlene cea extrovertita", a dezvaluit Craig.

Pentru cei patru a fost dragoste la prima vedere. Barbatii si-au cerut sufletele pereche in casatorie in aceeasi zi, iar in 1999 au facut nunta dubla. Tatal fetelor le-a condus spre altar in acelasi timp.

Iar ca povestea sa fie cu totul si cu totul ciudata, Craig si Diane au avut la randul lor gemeni identici: pe Colby and Brady, in varsta de 11 ani. Cei doi mai au inca un fiu.

Mark si Darlene au impreuna doua fete.

Cele doua cupluri traiesc in case alaturate.

"Nu stiu daca asa ne-a fost sortit. Imi pare ca o gramada dintre lucrurile care s-au intamplat erau menite sa se intample", a marturisit Craig.

Sursa: New York Daily News

Tags: curiozitati, nunti,


VIDEO PROTVPLUS.RO