Tupeul bogatilor americani bate coada de la Disneyland. Schema gandita de mamele din 1%

16-05-2013 17:53
Sursa: Yahoo News


parcul de distractii Disney World

Conducerea Disney World a inceput o ancheta, dupa ce cotidianul New York Post a atras atentia asupra modului in care unele mame intra in acest parc de distractii.

Potrivit cotidianului american, multe mame foarte bogate prefera sa recurga la inselaciune, ca sa nu stea la coada cu copiii, la intrare.

Astfel, ele platesc cate 130 de dolari pe ora unei persoane cu handicap, care sa le fie ghid si astfel au prioritate la accesul in parcul de distractii.

Activita Kleo King, de la asociatia National Spinal Cord Injury, considera ca si persoana cu handicap greseste accepand acest sistem:

“Pe de o parte, reuseste sa faca rost de bani singura, dar pe de alta parte e ca si cand s-ar prostitua. Este revoltator sa-i ajuti pe altii sa comita frauda”.

Potrivit regulilor de la Disney World, familiile care au printre membrii ei o persoana cu handicap pot folosi intrarile auxiliare.

In acelasi scop, alti parinti aleg sa cumpere certificate false de handicap pentru copiii lor.

Disney World a inceput o ancheta in acest caz, conducerea precizand ca nu are cum sa verifice daca persoanele au cu adevarat handicap.
 

Sursa: Yahoo News

VIDEO PROTVPLUS.RO