Gestul facut de un sofer din SUA: "Alo, politia? Sunt beat la volan si tocmai am facut un accident"

Ultima actualizare: 12-04-2013 06:56
Politia SUA

Un sofer baut a sunat la 911 pentru a anunta faptul ca a comis un accident. Matthew Devore, in varsta de 24 de ani, a contactat autoritatile din Indiana dupa ce si-a lovit masina.

El a declarat operatorului faptul ca este beat si ca nu ar fi trebuit sa conduca.

Potrivit Inquisitr, Devore a fost vazut consumand bauturi alcoolice in timp ce juca darts intr-un bar. Dupa ce a pierdut un joc, el ar fi dat cu pumnul intr-un perete si ar fi decis sa paraseasca barul la volanul masinii sale.

Dupa cum relateaza CBS News, Devore a pierdut controlul masinii sale si a ajuns pe spatiul verde dintre cele doua sensuri de mers. Incercand sa revina pe strada, a realizat ca are pana. In acel moment, Devore a contactat 911, spunandu-le ca este beat si ca a condus. El a cerut sa fie trimisa o persoana care sa il ajute sa sa se deplaseze, el neavand cum sa se mai urce la volan in starea in care se afla.

Autoritatile aflate la fata locului l-au chestionat pe Devore in legatura cu decizia de a manevra masina in ciuda faptului ca bause. Dupa cum au afirmat cei de la Fox59.com, acesta a declarat faptul ca se saturase de Indiana, asa ca a decis sa mearga la o plimbare.

Barbatul a fost testat si i-a fost gasita o alcoolemie de 0,09 %, procent ce este peste limita legala din statul Indiana. Din fericire, acesta nu a fost ranit grav.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO