Gest extrem, facut din dragoste. La ce metoda a recurs acest politist pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el

29-03-2016 12:05


politist

Un politist din mexic a fost suspendat din functie de superiorii sai dupa ce pe internet a aparut un selfie cu el, prin care incerca sa isi convinga sotia sa il primeasca inapoi.

Hector Mauro Ramos are 32 de ani. De sase luni lucra ca ofiter de politie si avea ca obiectiv paza unei banci din Ciudad de Mexico.

In poza facuta cu telefonul mobil, cel mai probabil in toaleta bancii, se vede cum barbatul tine pistolul indreptat catre tampla, dand astfel senzatia ca ar vrea sa se sinucida. Hector le-a spus ulterior superiorilor ca a facut acest gest extrem pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el. Femeia il parasise in urma cu ceva timp. Mass Media locale sustin ca barbatul ar fi amenintat-o pe femeie ca isi va lua viata, dupa cum relateaza The Sun.

Nu se stie inca daca politistul sau partenera sa a postat poza pe internet, dar astfel sefii sai au aflat de isprava si au decis sa demareze o ancheta. Pe durata acesteia, Hector va fi suspendat din functie si este foarte probabil sa isi piarda locul de munca pentru o astfel de fapta. Informatiile au fost confirmate si de oficiali din Guvernul Mexican.

Scandaluri sexuale in politia mexicana:

Cativa agenti de politie din orasul Cuernavaca au fost deasemenea suspendati din functie dupa ce pe internet au aparut poze in care acestia foloseau o masina de patrula in scopuri pornografice.

In noiembrie anul trecut, in orasul Puebla, un politist impreuna cu colega sa au fost sanctionati pentru ca intretineau raporturi sexuale in timpul programului, in masina de patrula, pe un drum public. Ei au fost prinsi din cauza pozelor postate pe internet.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO