Gandul ca iubitul ar putea s-o insele cu "o femeie slaba" a determinat-o pe o britanica sa-l supuna unui test. Ce a aflat

Ultima actualizare: 20-06-2017 07:36
Testul fidelitatii
youtube.com

Foarte geloasa si increzatoare in faptul ca iubitul ei o inseala, o britanica s-a gandit sa-i faca o farsa acestuia.

Femeia era intotdeauna suspicioasa si considera ca iubitul sau prefera "femeile slabe", astfel s-a gandit sa-l supuna unui test al fidelitatii, insa in cele din urma ea a fost cea care a fost surprinsa.

Tanara a angajat o actrita sa-i seduca iubitul.

Barbatul suspectat de infidelitate a ajuns la intalnirea stabilita intr-o cafenea. Ceea ce nu stia acesta era ca toata intalnirea a fost filmata si distribuita pe canalul de YouTube, "Prinde-l pe Infidel".

Dinainte sa inceapa filmarea, iubita banuitoare a sustinut ca iubitul ei, Charlie, este atras "numai de femeile slabe", motiv pentru care este extrem de ingrijorata pentru ca acesta ar putea s-o insele oricand.

Scenariul a fost foarte bine pus la punct. Charlie si-a comandat o cafea si in timp ce astepta sa fie gata, o actrita s-a apropiat de el si a initiat o conversatie.

La inceput Charlie i-a spus fetei ca asteapta pe cineva care intarzie, iar iubita lui nu observat vreo neregula. "El a fost politicos. Este in regula", spune increzatoare iubita banuitoare.

Atunci cand cafeaua a fost gata, Charlie s-a asezat la o masa, iar actrita l-a urmat, rugandu-l sa-i permita sa se aseze. In cele din urma, barbatul i-a cerut numarul de telefon.

Actrita a insistat si l-a intrebat daca ar vrea seara sa vina cu ea sa danseze, insa barbatul nu a fost foarte interesat de propunerea femeii.

Intrebat daca are iubita, Charlie a raspuns: "Nu nu am. De ce ma intrebi?". Actrita i-a raspuns ca isi doreste sa iasa sa manance sau sa bea ceva cu el.

Cand femeia a parasit localul, Charlie s-a uitat cu admiratie dupa ea, iar corpul lui dadea semne ca i-a facut placere conversatia avuta cu actrita.

Iubita banuitoare a recunoscut ca nu se astepta la o asemenea reactie din partea lui.

Atunci cand a aflat ca picat testul fidelitatii, Charlie i-a reprosat iubitei lui ca nu a avut motive pentru a recurge la astfel de masuri pentru a-i verifica loialitatea fata de ea.

In plus, Charlie a sustinut ca frumoasa actrita "nu era genul meu. Crede-ma", a incercat barbatul sa-si impace iubita.

Supararea femeii nu a reusit sa fie domolita de vorbele dulci ale lui Charlie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO