Furie in Norvegia dupa ce mormintele dintr-un cimitir au fost acoperite cu pungi negre

17-11-2013 14:48

norvegia

Norvegienii care au vizitat un cimitir din Bergen au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut ca aproape 670 de pietre funerare au fost acoperite cu pungi negre peste noapte.

O companie angajata pentru a administra cimitirul din oras a decis sa anunte rudele celor decedati ca trebuie sa achite datoriile pentru ingrijirea mormintelor intr-un mod scandalos, relateaza Daily Mail.

 

Aproape 670 de pietre funerare au fost acoperite cu invelitori negre pe care au fost lipite cate un anunt. Pozele facute de rudele celor decedati au facut inconjurul retelelor de socializare in tara.

"Este lipsit de bun gust si nedemn de un cimitir sa faci asta" a declarat un barbat pentru o televiziune din Norvegia.

Potrivit legilor, autoritatile locale se ocupa de administrarea mormintelor pe o durata de 20-25 de ani de la momentul ingroparii, dupa care, rudele trebuie sa achite o suma de bani pe an pentru ingrijirea locurilor de veci unde au fost ingropati cei dragi.

 

Citeste si: Prabusirea unui mogul trage o intreaga tara in jos. Povestea miliardarului care isi parca Mercedesul in sufragerie

Tara in care soferii pierd opt zile pe an la semafor. Topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Romanul care si-a facut o masina cu imprimanta 3D si a atras atentia celor de la Ford. Tehnologia sa va revolutiona industria auto

Sursa: Daily Mail

Tags: cimitir, norvegia,


VIDEO PROTVPLUS.RO