Fuga de "Apocalipsa". Tom Cruise s-ar fi refugiat intr-un sat din Turcia

Tom Cruise

In Peninsula Yucatan din Mexic si la ruinele mayashe din Guatemala s-au strans deja mii de turisti care numara orele pana la venirea "apocalipsei", dupa calendarul acestei civilizatii stravechi.

Totusi, cei mai multi nu se gandesc ca lumea va disparea, ci doar ca vor fi martorii unui nou inceput. Pesimistii insa o tin pe a lor. Asa ca si-au rezervat locuri in buncare speciale ori si-au facut provizii de mancare si apa.

Tom Cruise, in schimb, s-ar ascunde intr-un sat din Turcia, acelasi de unde se spune ca Fecioara Maria s-a ridicat la ceruri.

Imbracati in alb si extrem de concentrati, unii oameni au venit din toata lumea pentru a participa la ceremonia "Focului Sacru", adica debutul festivitatilor organizate inaintea Apocalipsei.

Indiferent daca sunt superstitiosi sau nu, turistii tin sa petreaca ziua de 21 decembrie in locul unde-a inflorit stravechea civilizatie mayasa.

Citește și
sfarsitul lumii
Specialist NASA: "Dupa unele traduceri ale calendarului Maya, Apocalipsa vine pe 23 decembrie"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Potrivit profetiilor acestei civilizatii stravechi, maine se incheie un ciclu de 5.125 ani, cunoscut drept "cel de-al 13-lea baktun", care va aduce pe Pamant un "zeu atotputernic".

Un studiu publicat recent arata ca un pamantean din zece este convins ca asta semnifica Apocalipsa, insa arheologii le spun ca nu au motive de teama. Mai degraba, vom intra intr-o noua era, dupa cum cred si cei mai multi dintre turisti.

Intr-un oras din centrul Guatemalei, sute de oameni au iesit pe strada in costume traditionale, pentru a marca sfarsitul unei ere.

Nu putini sunt cei alarmati de aceste profetii. Se pot adaposti in Rusia, unde un buncar de pe vremea Razboiului Rece, transformat in muzeu, le propune "turistilor de Apocalipsa" un sejur complet de 48 de ore.

In schimbul unei taxe de 740 de euro, doritorii se pot "adaposti" in acest loc, aflat la 56 de metri sub pamant, unde petrecerea incepe joi seara si tine pana pe 22 decembrie.

Un alt "punct fierbinte" pe harta va fi satucul Bugarach, din Franta. Turistii cauta adapost la poalele muntelui de aici care, zic ei, ar adaposti un portal catre o alta lume si i-ar feri de un potential cataclism.

Iar in Turcia, energiile pozitive s-ar aduna deasupra satului Sirinice.Cum hotelurile de aici au o capacitate de doar 400 de locuri si cererea a fost de 4.000, doar cei care si-au facut rezervari din timp, au o sansa sa scape de un evetual cataclism. Printre ei s-ar afla si superstarul Tom Cruise, care ar urma sa se refugieze aici, pana cand trece "pericolul".

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Google Doodle pe 21.12.2012. Ce surpriza
Google Doodle pe 21.12.2012. Ce surpriza "cum nu s-a mai vazut" pregateste Google de sfarsitul lumii

Nu numai omenirea asteapta sfarsitul lumii, dar si programatorii de la Google, care promit un Doodle "asa cum nu s-a mai vazut pana acum"

Specialist NASA:
Specialist NASA: "Dupa unele traduceri ale calendarului Maya, Apocalipsa vine pe 23 decembrie"

Argentinienii au inchis toate caile de acces pe un munte foarte popular printre adeptii meditatiei si locul unde multi sunt convinsi ca au vazut OZN-uri.

"Imi dai 30.000 de dolari si te pun la adapost de Apocalipsa". Cum s-a imbogatit un american

In aceste zile, tot ce tine de cultura mayasa starneste un interes enorm. Si nu doar in randul celor convinsi ca lumea se va sfarsi pe 21 decembrie.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.