FOTO.Si-a facut poza cu cel mai mare "monstru" capturat, dar un detaliu i-a stricat ziua si recordul

Dată publicare: 17-04-2012 16:23
Dată actualizare: 08-11-2012 13:16
Sursa: Pete Thomas Outdoors


peste urias, ton

Un pescar a reusit o captura demna de Cartea Recordurilor, dar din pacate reusita sa nu va fi omologata, din cauza unei greseli stupide.

Robert Pedigo pescuia in largul costelor de langa Puerto Vallarta, cand a reusit sa prinda un ton care cantarea peste 193 kg.


Desi ar fi trebuit ca aceasta captura sa devina noul record mondial, Asociatia Internationala a Pescarilor si Vanatorilor a refuzat sa ia in considerare aceasta reusita, pentru ca barbatul ar fi fost ajutat de un coleg.

Danny Osuna, capitanul vasului de pescuit, recunoaste ca a atins din greseala undita, in timp ce Robert se lupta cu “monstrul”.

Descoperire incredibila intr-un parc acvatic din Anglia! O fetita de 5 ani a gasit o fosila veche de 160 de milioane de an

Gestul sau a fost considerat ajutor, prin urmare captura nu va fi omologata. Cei doi pescari au fost foarte surprinsi de greutatea pestelui prins si spun ca sunt suparati de decizia Asociatiei.

“Cea mai mare satisfactie este ca am pescuit cel mai mare ton prins pana acum”, declara Osuna. Pana acum, cel mai mare specimen prins in apele Mexicului si inregistrat in Cartea Recordurilor cantarea 183 kg.
 

Sursa: Pete Thomas Outdoors


VIDEO PROTVPLUS.RO