FOTO. Mesajul de pe Facebook a ajutat-o pe o tanara sa-si gaseasca parintii, in doar trei zile

Dată publicare: 31-01-2013 09:12
Dată actualizare: 03-02-2013 07:11


mesaj pe Facebook, Jenessa Simons

O tanara din Utah a incercat timp de 3 ani sa-si gaseasca parintii naturali, dupa ce a aflat ca fusese adoptata. Nu mai avea speranta ca va reusi, cand s-a decis sa ceara ajutor prin intermediul Facebook.

Jenessa Simons, de 21 de ani, a publicat pe contul sau de Facebook un mesaj in care a scris putinele date pe care le avea despre parintii ei naturali. Varsta lor, numele pe care i l-au dat imediat dupa nastere si locul unde s-a nascut.

Apoi a cerut ca utilizatorii sa o ajute, trimitand mesajul ei mai departe. In numai trei zile, fotografia cu mesajul a primit 12.000 de like-uri si a fost redistriubuita de 135.000 de ori.

“Nu mi-a venit sa cred. M-am gandit ca doar cativa prieteni ma vor ajuta. Este uimitor!” declara Jenessa.

Tanara a primit si multe mesaje, printre care i-a atras atentia unul trimis de o femeie care spunea ca a fost colega de liceu cu mama ei biologica.

Aceasta i-a trimis chiar si poze cu ea cand era bebelus si astfel a reusit sa-si gaseasca mama si apoi tatal. Amandoi aveau doar 16 ani la nasterea ei.

Jenessa, care este casatorita si are la randul ei un copil, spune ca abia asteapta sa-si cunoasca personal parintii.

Ea declara ca a cerut ajutor prin Facebook dupa ce si-a dat seama ca nu poate primi informatiile necesare pe cai oficiale, desi a incercat timp de 3 ani aceasta metoda.

 

Citeste si:

Folosesti YouTube? S-ar putea sa platesti pentru videoclipurile urmarite

Amenintare directa pentru iPhone 5 si Samsung GALAXY S III. Ce telefon incredibil au lansat ieri canadienii de la BlackBerry

Sursa: Daily Mail

Tags: mesaj, facebook,


VIDEO PROTVPLUS.RO