Fetita care la zece luni arata ca la cinci ani. Boala de care sufera afecteaza doar 15.000 de persoane

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52
Indigo Nowakowsky-Kaiuh

Indigo Nowakowsky-Kaiuh, o fetita in varsta de doar cinci luni, sufera de Sindromul Beckwith-Wiedemann, o boala care afecteaza doar 15.000 de persoane, la nivel global, si din cauza careia arata ca un copil de cinci ani.

 

Din cauza bolii, Indigo nu se poate misca normal si intampina grave probleme de respiratie, lucruri din cauza carora a ajuns la o greutate de 25 de kilograme si la gradul de dezvoltare al unui copil de cinci ani, potrivit Daily Mail.

Diagnosticul a venit pe cand fetita avea patru luni si incepuse sa se ingrase  necontrolat. "Asteptam sa aflam daca boala a fost mostenita genetic sau daca este o intamplare nefericita", a spus mama fetitei, Tiffany Nowakowsky-Kaiuha.

Familia, din care mai fac parte doi copii, are serioase probleme financiare, iar mama copiilor sufera de probleme cu spatele, dificultatea ingrijirii lui Indigo fiind inca o o lovitura in plus.

Tiffany a lansat o campanie de strangere de fonduri, prin care spera sa stranga destui bani pentru a-si sustine familia in continuare. "Fiecare dolar conteaza. Daca doar cateva persoane ar dona un dolar, ne-ar ajuta foarte mult pe termen lung", a spus femeia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO