Festivalul la care singura regula este sa fii dezbracat. Cum s-au distrat nudistii la cel mai mare eveniment de acest gen

Dată publicare: 31-01-2016 07:53
Dată actualizare: 03-02-2016 07:11


Sute de oameni din toata America Latina s-au reunit in acest weekend in Mexic, la un festival cultural, unde fac yoga si teatru.

Nimic neobisnuit pana aici, insa surprinzator este faptul ca participantii iau parte la aceste activitati complet dezbracati. Evenimentul a ajuns la a 6-a editie si este din ce in ce mai popular.

Participantii s-au conformat legii nescrise a festivalului, astfel ca o data ce au pasit in "gradina Eden" a evenimentului, s-au dezbracat si de haine si inhibitii si au luat parte la actiunile comune. Cei mai multi au facut plimbari pe plaja, restul au mers la sesiunile de teatru.

"Sa fii dezbracat iti permite sa fii in contact direct cu natura si te simti ca nou-nascut, asa cum ar trebuie sa ne simtim mereu. Ne bucuram si de vremea de afara, ideala pentru a te plimba fara haine", spune o participanta.

La eveniment au luat parte si cateva cupluri, in timp ce majoritatea erau persoane fara pereche, dar, spun ei, evenimentul nu ar trebui sa aiba nici o legatura cu viata amoroasa.

Juan Carlos Castaneda, presedintele Federatiei mexicane de nudisti: "Putem sta deoparte de practicile sexuale, pur si simplu invatam sa traim impreuna dezbracati, ceea ce este de altfel, o practica sanatoasa. Ne ajuta de asemenea sa vedem ca acele idei care spun ca nu aratam bine sau ca altii arata mai bine decat noi sunt false."

Dupa activitatile din cursul zilei, participantii nu se imbraca nici cand merg la petrecere cu muzica live pe plaja. Se distreaza si danseaza pana tarziu in noapte fara inhibitii. Organizatorii evenimentului spun ca editiile urmatoare ar putea avea loc in Caraibe.


VIDEO PROTVPLUS.RO