Festin pentru rechini, chiar sub ochii turistilor: momentele in care 70 de pradatori devoreaza o balena, filmate cu o drona

Dată publicare: 23-05-2016 12:41
Dată actualizare: 26-05-2016 07:23


Imagini incredibile filmate cu o drona arata 70 de rechini infometati in timp ce sfasie cu nesat corpul unei balene moarte, chiar sub ochii turistilor aflati intr-o croaziera in Australia.

Apa limpede si cristalina din Golful Rechinilor, aflat in Australia de Vest, face ca scenele violente sa poata fi observate foarte bine. Imaginile au fost filmate de agentia turistica Eco Abrolhos si postate pe pagina lor de Facebook.

Rechini inoata nestingheriti pe sub barcile pline cu turisti. Oamenii se aflau in cea de-a patra zi a unei croaziere de doua saptamani, cand au dat peste cadavrul balenei, relateaza Daily Mail. Imediat, sangele de la giganticul animal s-a imprastiat peste tot, tulburand apa. Balena avea in jur de 15 metri lungime si cantarea aproximativ 36 de tone.

"Am avut pasageri din Perth, Melbourne si Sydney. Toti au spus ca este cel mai fascinant lucru pe care l-au vazut in viata lor." a declarat Jay Cox, reprezentant al agentiei turistice.

Spectacolul naturii a fost vazut de peste 500.000 de persoane si redistribuit de aproape 5.000 de utilizatori, in doar doua zile de la publicare.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO