Fata care zambeste intr-un clip tulburator. Mesajul catre mama ei a zguduit internetul. VIDEO

Dată publicare: 11-11-2011 08:10
Dată actualizare: 30-06-2012 15:41


tanara cu mesaj emotionat

Uitandu-se fix in camera, cu un zambet foarte larg pe chip, nimeni nu ghiceste cat de zdrobita este inima acestei fete si ce secret tragic ascunde.

O inregistrare emotionanta, facuta de o adolescenta de 16 ani, din Michigan, Statele Unite, despre sinuciderea mamei sale, face senzatie pe internet, si a rupt inimile a mii de oameni din lumea intreaga.

Curajoasa Kate se uita in camera si posteaza mesaje spunand ca oamenii ar trebui sa o considere “cea mai puternica fata din lume” ('the strongest girl in the world'), inainte sa dezvaluie secretul ei tulburator.

Apoi, ia in mana un alt mesaj in care spune: “In 5 octombrie, 2011, mama mea a murit… am gasit-o agatata in padure. S-a sinucis.” ('On October 5th, 2011, my mum died...I found her in my woods hanging. She committed suicide.').

A explicat ca motivul pentru care zambeste, in loc sa planga, este acela ca mama ei ar fi vrut ca ea sa fie fericita, iar apoi a ridicat un semn care spune: “Ea iubea sa ma vada zambind” ('She loved to see me smile.').

Kait arata mai multe fotografii ale mamei sale, le saruta, zambeste si spune ca “mama este intr-un loc mai bun acum si am cel mai bun inger pazitor” ('she is in a better place now and I have the best guardian angel ever').

In final spune ca daca cineva are ganduri de sinucidere, trebuie sa ceara ajutor, pentru ca viata poatedeveni mai buna.

 

 

 

 

Sursa: Daily Mail

Tags: video, mesaje,


VIDEO PROTVPLUS.RO