"Este prea grasa pentru a merge la inchisoare". Motivele uluitoare invocate de avocatul unei femei care a ucis un pieton

17-06-2015 13:59


obeza

Avocatul unei femei vinovate de uciderea unui barbat, lovindu-l cu masina, i-a solicitat judecatorului sa nu o condamne la inchisoare pe clienta sa pentru ca este "prea grasa".

In ianuarie anul trecut, Linda Jenns (49 de ani) a trecut pe rosu la semafor si l-a lovit cu masina pe Paul Stinton (45 de ani), care facea jogging, relateaza metro.co.uk.

Insa avocatul femeii i-a solicitat judecatorului de caz din Canterbury sa o ierte pe clienta lui, motivand ca este obeza, iar o pedeapsa cu inchisoarea ar fi "extraordinar de dificila" pentru ea.

"In acest moment are o greutate mult prea mare, are obezitate morbida , iar de la incident a mai pus cateva kilograme. Este o persoana pentru care o pedeapsa cu inchisoarea ar fi extraordinar de dificila si nu exagerez cand spun ca ar putea sa nu poate trece prin asta", a afirmat in instanta avocatul Ian Bridge.

Judecatorul a amanat sentinta cu 2 saptamani, acordandu-i inculpatei timp pentru unele investigatii medicale, insa a avertizat ca o pedeapsa cu inchisoare este "aproape sigura".

Sursa: metro.co.uk

Tags: accident, obeza,

VIDEO PROTVPLUS.RO