"E cea mai bizara relatie din istorie". Cu cine are o aventura acest barbat: "Nu ma pot abtine"

Dată publicare: 10-07-2013 09:05
Dată actualizare: 13-07-2013 01:21


Relatie

Povestea unui tanar din Marea Britanie a ajuns in presa, dupa ce acesta a descris relatia ciudata in care se afla si de ce are nevoie de ajutor.

"Am o aventura cu prietena mea", incepe scrisoarea tanarului, care a cerut ajutorul psihologului The Sun.

"Prietena mea este intr-o relatie cu un alt barbat, chiar locuieste cu el, insa ne intalnim in mod regulat. Este mai mult decat o aventura, este o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Eu am 29 de ani, ea are 27. Am fost trei ani impreuna, oficial, chiar am sta in aceeasi casa. In urma cu o luna, in urma unor discutii ea a decis sa se mute cu un alt barbat. Insa realtia noastra nu s-a incheiat. O continuat sa imi zica cat de mult tine la mine si ca ii este dor de noi. Acum, a decis ca vrea sa fim din nou impreuna, insa nu se poate desparti de celalalt barbat. Cred ca este cea mia ciudata relatie din istorie... Ce sa fac? Sa astept sa vad ce decide sau sa inchei relatia si sa merg mai departe?"

Raspunsul psihologului: "Este momentul ca ea sa se decida sa vrea. Decat sa astepti sa vezi ce se va intampla, mai bine o intrebi direct. Trebuie sa aleaga intre tine sau el. Ce se intampla acum nu este sanatos, nici pentru tine, nici pentru ea. Fa-ti curaj si ia atitudine. Nu poti astepta la nesfarsit".

 

Sursa: thesun.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO