Doi miri au avut parte de surpriza vietii lor la nunta. Ce s-a intamplat cu cadourile primite

03-09-2012 08:58

miri

Cei care sunt invitati la nunti cunosc sau invata regulile aplicate la evenimentele de acest gen; femeile evita sa imbrace rochii albe si lungi, flirturile cu mirele sau mireasa sunt interzise, trebuie pregatit un plic cu bani sau un cadou pentru miri.

Este evident pentru toata lumea ca furtul cadourilor de nunta nu se potriveste cu eticheta impusa unui oaspete.

Insa un tanar de 18 ani, invitat sambata la nunta prietenilor lui, in New Jersey, a uitat complet de aceasta regula. El a fost de-a dreptul vrajit de “bogatia” continuta de plicurile primite in dar de miri si a decis sa le pastreze pentru el

Omar Santiago a fost invitat sambata la nunta prietenilor lui Larry si Joanna Williamson organizata intr-un club din Long Island. Santiago a vazut ca plicurile groase, in care invitatii au pus sume consistente de bani, au fost depozitate intr-o cutie. Toata seara a stat cu ochii pe cutie si cand a prins momentul, a pus mana pe ea si s-a dus spre garderoba.

Acolo a fost vazut de un angajat al clubului in timp ce-si indesa plicurile in haine. Acesta i-a alertat pe miri, dar Santiago fugise deja.

Nu a durat mult pana nuntasii si-au dat seama care din ei era hotul si cativa dintre ei s-au dus direct la apartamentul lui unde l-au gasit numarand banii.

Toate plicurile au fost inapoiate mirilor, iar Omar Santiago va aparea luni in fata unui judecator care va decide daca va fi arestat, sau cercetat in stare de libertate pentru furt.

Fotografia nu-i reprezinta pe cei doi miri, este pentru ilustrarea materialului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO