Doctorii i-au spus ca nu va mai merge niciodata, insa ea nu i-a ascultat. Miracolul trait de o fata

Ultima actualizare: 01-04-2013 06:54
Thusha Kamaleswaran

Aparent fara nicio sansa, fetita in varsta de doar 7 ani a reusit sa uimeasca o intreaga lume cu ambitia ei, reusind ca dupa doi ani de fizioterapie, sa mearga din nou.

Thusha Kamaleswaran a fost impuscata in urma unui schimb de focuri petrecut intr-un magazin din Londra, in urma cu doi ani.

Glontul primit direct in piept a imobilizat-o pe aceasta, lasand-o paralizata de la piept in jos.

Timp de doi ani, doctorii au spus in repetate randuri ca Thusha nu va mai putea merge niciodata, asta pana luna trecuta.

Datorita progresului vizibil din cadrul orelor de fizioterapie, acestia i-au anuntat parintii ca Thusha va reusi sa faca singura primii pasi in scurt timp. Ceea ce s-a si intamplat zilele trecute.

Intr-un interviu acordat ziarului Mirror, aceasta a declarat ca abia asteapta sa poata dansa si juca baschet, ca toti ceilalti copii de varsta sa.

Atacatorul celei mai tinere victime impuscate din Londra, Nathaniel Grant, a fost condamnat anul trecut la 17 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Glontul ii era adresat altui individ, dintr-o banda rivala, insa din pacate a lovit-o pe Thusha, schimbandu-i viata pentru totdeauna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO