Descoperire incredibila in stomacul unui om de afaceri. Chirurgii au gasit nu mai putin de 12 lingouri de aur

Ultima actualizare: 23-04-2014 21:04

Un barbat de 63 de ani, din Delhi, India, a ajuns la spital plangandu-se de senzatii de voma, dupa o cearta avuta cu sotia. Acesta sustinea ca a inghitit un capac de la o sticla, insa doctorii au descoperit cu totul altceva in stomacul sau.

Barbatul in varsta de 63 de ani a fost internat in spital, pentru ca vomita si avea probleme de digestie. Acesta le-a spus doctorilor ca motivul pentru care se simte rau este ca ar fi inghitit capacul de la o sticla, dupa o cearta cu sotia.

Insa, cand s-au apucat sa il opereze, chirurgii au ramas de-a dreptul siderati. Acestia au gasit in stomacul pacientului nu mai putin de 12 lingouri de aur, cantarind 400 de grame.

Doctorii au declarat pentru BBC ca politia si autoritatile vamale au ajuns de urgenta la spital si au confiscat aurul. Guvernul indian a triplat anul trecut taxele vamale pe importurile de aur, in incercarea de a mai scadea cererea pentru metalul pretios.

Este pentru prima data cand recuperez aur din stomacul unui pacient. Imi amintesc ca la un moment dat am extras o piatra biliara de un kilogram, dintr-un pacient. Dar sa gasesc aur in stomacul cuiva a fost ceva cu adevarat incredibil. A fost o operatie chinuitoare, ce a durat trei ore”, spune doctorul Ramachandran, de la Spitalul Ganga Ram, din Delhi, citat de The Mirror.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO