Descoperire bizara in SUA: sarpele cu DOUA CAPETE, cate unul la fiecare extremitate a corpului.VIDEO

Dată publicare: 24-09-2012 09:10
Dată actualizare: 16-10-2012 07:43


sarpe

Desi pare vorba de un basm, descoperirea facuta de o familie din Carolina de Sud, Statele Unite, este cat se poate de reala.

Serpi cu doua capete, unul langa celalat, au mai fost descoperiti pana acum in salbaticie, insa acesta are unul la fiecare extremitate al corpului si chiar pare ca "fac cu schimbul" care este in control, scrie Daily Mail.

Fiecare cap are doi ochi si cate o limba care se misca rapid.

Micuta creatura a fost adoptat rapid de Preston, unul din copiii familiei, care se lauda cu el la scoala de trei saptamani incoace.

"Unul dintre capete este mai mare si mai dominant decat celalalt, dar ambele par sa controleze corpul. Capul principal face un lucru, iar celalalt incearca sa mearga in directia opusa", a povestit mama copiilor.

Chiar si asa, reptila nu este otravitoare si nu este considerata periculoasa pentru oameni. Se hraneste cu viermi si antropoide mici, iar dimensiunea ei variaza intre 23 si 35 de centimetri.

Savanna si Preston, cei doi copii ai familiei Logan, au totusi o problema: ce nume sa-i dea sarpelui. Baietelul ar vrea sa-l boteze "Billy Bob", in timp ce sora lui e decisa: "O sa-i zic Oreo".

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Sursa: Daily Mail

Tags: serpi,


VIDEO PROTVPLUS.RO