"Dansez la bara noaptea, nu-mi afecteaza jobul". Cum isi castiga, de fapt, existenta aceasta femeie

Ultima actualizare: 02-01-2013 00:49
Nicola Brooks

Aceasta blonda atragatoare de 37 de ani este dansatoare la bara. Atat de priceputa incat preda lectii amatoarelor. Acesta este, insa, cel de-al doilea loc de munca al femeii, iar ocupatia ei de baza este una total incompatibila cu dansul la bara.

Nicola Brooks este POLITISTA si lucreaza la departamentul de resurse umane al sectiei din Wymondham, Anglia. In cele mai multe seri din cursul saptamanii si in weekenduri ea preda lectii de dans la bara, potrivit Daily Mail.

In urma cu doi ani, Nicola si-a intrebat sefii daca ar fi de acord ca ea sa combine cele doua ocupatii, iar acestia au acceptat. Inainte de asta, au intrebat-o daca dansul la bara are legatura cu industria sexuala, iar, Nicola, care este maritata tot cu un politist, a negat.

Nicola a mai spus ca este instructor profesionist de fitness, iar dansul la bara nu este nimic altceva decat o ramura a fitnessului, neavand nicio legatura cu sexul.

Potrivit paginii ei de Facebook, Nicola Brooks a inceput sa dea lectii de dans la bara in 2008. Preda la un club privat din orasul in care locuieste, iar sambata are ora la Universitatea din Norwich.

Conducerea universitatii a acceptat ca dansul la bara este o combinatie intre gimnastica, acrobatie si dans si nu ar trebui sa fie etichetat ca dans exotic sau erotic. Se pare ca acelasi punct de vedere  fost insusit si de sefii politistei.

 

Citeste si:

Sunt sexy, geniale si miliardare: 10 femei care se bat azi cu Facebook si Apple! Au produs 1 miliard de euro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO