Pedeapsa crunta: si-a UMILIT in public fiul de 14 ani. Ce scrie pe afis. FOTO

Dată publicare: 13-01-2012 08:06
Dată actualizare: 07-08-2012 05:03


umilinta in public

Un adolescent se va gandi mult inainte de a mai face o boacana, dupa ce mama lui i-a aplicat o pedeapsa aspra. Satula de toate problemele pe care i le-a facut fiul ei, femeia a decis sa-l umileasca in public.

Baiatul de 14 ani a fost obligat sa stea timp de doua ore pe o strada aglomerata cu un panou agatat de gat pe care era scris: “Mint, fur, vand droguri, nu respect legea”.

Adolescentul a fost retinut de politie de mai multe ori pentru numeroase incalcari ale legii, ceea ce a suparat-o peste masura pe mama lui, Dynesha Lax.

Femeia a spus ca a recurs la aceasta metoda pentru ca nicio corectie pe care i-a aplicat-o anterior fiului ei nu a avut efect. “El a incalcat de mai multe ori legea si de fiecare data a fost pedepsit cu munca in folosul comunitatii, iar asta nu a avut niciun rezultat”.

Mai multi trecatori au fost scandalizati de gestul femeii si au sunat la politie. Insa politia nu a intervenit spunand ca este dreptul mamei sa faca asta si ca gestul ei nu aduce atingere linistii publice.


 

Sursa: Daily Mail

Tags: pedeapsa, politie,


VIDEO PROTVPLUS.RO