Cum arata femeia din Marea Britanie care spune ca este prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale

Dată publicare: 06-10-2014 21:49
Dată actualizare: 09-10-2014 06:59


Paula Jayne

Paula Jayne Allen, din Marea Britanie, in varsta de 33 de ani, considera ca era prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale, motiv din cauza caruia nu si-a gasit perechea pe aceastea.

Paula spune ca este mult mai usor pentru femeile care nu sunt atragatoare sa-si gaseasca un partener pe aceste site-uri, potrivit Daily Mail.

"Sunt slabuta, am parul blond, ochii albastri si am lucrat si ca fotomodel. Mi-a fost foarte greu sa gasesc un barbat care sa ma vada drept mai mult decat o bucata de carne", a spus Paula.

Femeia a ajuns sa-si caute perechea pe internet dupa ce s-a saturat de avansurile barbatilor din cluburi, care cautau doar o aventura de o noapte.

Britanica considera ca este mai greu pentru femeile frumoase sa-si gaseasca un iubit, din cauza ca majoritatea barbatilor le privesc ca pe un trofeu. Aceasta era abordata des de barbati casatoriti care ii cereau sa fie amanta lor.

Abia dupa ce a renuntat si la site-urile de matrimoniale, Paula si-a gasit, sase luni mai tarziu, perechea - Mark, pe care l-a cunoscut la petrecerea unei prietene.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO