Cum a reusit o femeie sa faca 8 copii cu 5... femei diferite. "E cea mai mare escrocherie"


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 15:11
Categorie: Bizar
Darren Goodle

Un hot care si-a facut operatii care l-au transformat din barbat in femeie, pentru care statul a platit 20.000 de lire sterline, este “escroc si mincinos”, sustine fosta lui sotie.

Pauline Goodle spune despre fostul ei sot, Darren Goodle - care intre timp a devenit Jasmine – ca intentia acestuia a fost aceea de a scapa mai repede de inchisoare si ca, de fapt, nu ar suferi de tulburari de gen, asa cum sustine el.

Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani - FOTO

Cat timp am fost casatoriti, nu mi-a dat de inteles ca ar fi transsexual. Tragea de mine sa facem sex in fiecare seara. De altfel, avem doi copii impreuna. Mai mult de-a atat, Darren, sau Jasmin, cum isi spune acum, are in total opt copii cu cinci femei diferite. Chiar el mi-a spus asta”, a declarat Pauline Goodle pentru The Mirror.

Femeia a intrat in amanunte intime, descriindu-l pe fostul ei sot ca fiind un barbat foarte mandru de performantele lui in pat si dependent de sex.

Femeia spune ca platitorii de taxe din Marea Britanie ar trebui sa fie foarte furiori pentru ca statul i-a dat un ajutor de 20.000 de lire sterline pentru operatiile care l-au transformat in Jasmin, intrucat fostul ei sot nu a urmarit decat sa scape mai repede din inchisoare si de plata pensiei aplimentare pentru copii.

Povestea vedetei care la doar 23 de ani si-a facut deja 19 operatii estetice. Vezi cum a ajuns sa arate acum - FOTO

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO