Condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis bunica si matusa. Tanarul de 21 era dependent de cannabis

Ultima actualizare: 26-11-2016 07:05
Christopher Whelan

Un gest de o violenta extrema, potentat de consumul de cannabis a luat doua vieti si a distrus pe vecie o a treia. Orbit de o furie incontrolabila Christopher Whelan, un britanic de 21 de ani, si-a ucis bunica si matusa.

Crimele oribile s-au petrecut in casa din comitatul britanic Derbyshire a lui Julie Hill, matusa tanarului. Alaturi de femeia de 51 de ani se afla si Rose, mama acesteia, in varsta de 75 de ani, relateaza Metro.

Se pare ca drogurile i-au exacerbat atacatorului gandurile violente si inarmat cu un topor si un cutit pentru hartie le-a batut si ucis pe cele doua. Christopher a spus la proces ca l-a auzit pe Satana spunandu-i ce sa faca.

Psihiatrul care a investigat cazul spune ca baiatul suferea de o tulburare comportamentala: Domnul Whelan a suferit de anxietate de foarte mult timp. A dezvoltat ganduri obsesive si violente inca de la o varsta foarte frageda. Cu toate ca stia ca ii face si mai rau, nu s-a oprit din a fuma canabis.

Baiatul a lovit-o pe Rose cu toporu, dupa care a strangulat-o, iar pe matusa sa a batut-o si apoi a inecat-o in cada. Socat, fiul de 22 de ani al acesteia din urma si-a luat viata cand a aflat deznodamantul. Christopher a fost condamnat la inchisoare pe viata si are drept sa conteste decizia abia dupa 15 ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO