Chirurgii au inghetat de spaima, in timpul unei operatii. Ce au gasit in stomacul unui barbat

Dată publicare: 01-01-2014 18:06
Dată actualizare: 04-01-2014 06:54
Sursa: Global Time


roman, chirurg

In ultima zi a anului, medicii de la un spital din China au avut parte de o surpriza de proportii atunci cand l-au operat pe un barbat si au vazut ce este in stomacul lui.

Radiografia aratase prezenta a doua obiecte care aratau ca niste cuie mari, insa medicii au refuzat sa creada asta, spunand ca ar fi fost prea putine sanse ca el sa supravietuiasca in aceasta situatie, potrivit Global Times.

La operatie, insa, medicii au gasit in stomacul barbatului doua cuie, cel mai mare din ele masurand 10 centimetri. Barbatul, Li Kai, a spus ca a inghitit cuiele in urma cu doi ani, dupa o cearta aprinsa cu iubita lui.

"Eram atat de nervos incat am inghitit doua cuie. Dar cu toate astea tot m-a parasit", a declarat barbatul, internat acum in spitalul din Changsha Central.

Barbatul spune ca timp de doi ani nu a simtit nimic, dar acum doua saptamani a inceput sa-i apara o umflatura dureroasa in zona stomacului. Cand durerea s-a agravat, Li s-a dus la spital, iar medicii au constatat ca avea o infectie destul de grava.

Starea lui Li este buna dupa operatie si va fi externat in curand.

 

 

 

 

Sursa: Global Time,


VIDEO PROTVPLUS.RO