Chipul lui Iisus aparut pe un deal impadurit din Columbia, dupa o alunecare de teren. "Afacerea" pusa la punct de localnici

26-03-2015 11:31


Iisus Columbia

Sute de credinciosi au luat cu asalt un deal din Columbia pe care, dupa o alunecare de teren, a aparut chipul lui Iisus.

Descoperirea "miraculoasa" a fost facuta in zona Putumayo, in urma cu cateva zile. Autoritatile locale au solicitat ajutorul politiei pentru a supraveghea multimea de crendinciosi venita din toata tara pentru a vedea "minunea", relateaza Daily Mail.

Proprietarii de terenuri din zona a inceput sa-i taxeze pe cei care vin sa vada imaginea "sfanta", dupa cum relateaza presa locala. "Daca esti credincios, il vezi aici pe Iisus", a spus Ximena Rosero Arango pentru ziarul columbian El Tiempo, dupa ce a vizitat dealul impadurit si a facut fotografii.

Imaginea s-a viralizat pe retelele de socializare, insa nu toata lumea nu a fost impresionata de "miracol". Magui, un utilizator Twitter, a comentat: "Ii felicit pe cei care au vazut chipul lui Iisus pe pamantul din Putumayo. Eu n-am vazut altceva decat un munte de pamant inconjurat de copaci."

Dar, in ciuda sutelor de comentarii de acest gen care circula pe internet, inca exista sute de persoane atrase ca un magnet de aparitia bizara. Locuitorii din zona spera sa traga cat mai multe foloase pana cand ploaia va distruge imaginea.

Sursa: Daily Mail

Tags: iisus, columbia,

VIDEO PROTVPLUS.RO