Ce i-a facut un barbat sotiei dupa ce a aflat ca are un amant. "Este o bestie cu chip de om"

Dată publicare: 28-06-2013 11:43
Dată actualizare: 01-07-2013 06:57


Iain Lawrence

Un fost pilot de avioane din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis sotia. El va executa cel putin 24 de ani din pedeapsa, asa cum prevede legislatia.

Iain Lawrence a dezactivat airbagul locului din dreapta soferului, a desfacut centura si a intrat intr-un copac cu masina, la o viteza de 80 de kilometri pe ora. Sally Lawrence, 47 de ani, a murit aproape instantaneu dupa accident.

Iain Lawrence, 53 de ani, a aflat ca sotia lui se intalnea cu alt barbat si voia sa divorteze de el. Ranit in orgoliul sau, a incercat sa regizeze moartea accidentala a femeii, potrivit metro.co.uk.

Dupa ce a "aranjat" masina, si-a invitat sotia la o plimbare.

Lawrence a sustinut ca a fost vorba de un accident si a mimat starea de inconstienta la sosirea echipajelor de salvare, insa judecatorii nu s-au lasat pacaliti.

"A fost vorba nu de un accident, ci de un plan executat cu sange rece. In urma accidentului, tu ai scapat cu cateva vanatai, in timp ce sotia a murit din cauza unor rani extrem de grave. Ai crezut ca totul urma sa fie privit ca un tragic accident si ca nu vei fi acuzat de crima", i-a spus judecatorul barbatului.

Potrivit unor apropiati, victima le spusese unor prieteni ca sotul ei urma sa incerce sa o ucida, neputand sa treaca peste faptul ca fusese inselat.

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO