Ce a vazut o femeie oarba atunci cand a ajuns pe patul de moarte. Povestea ei este ireala

07-03-2015 16:37


Femeie oarba

Vicki Umipeg, o femeie oarba in varsta de 45 de ani, a povestit experienta ireala de care a avut parte in timp ce se afla pe patul de moarte, dupa un accident rutier.

Femeia, care este oarba din cauza unui exces de oxigen primit in incubator, dupa nastere, care i-a distrus nervul optic, a luat parte la un experiment derulat de medicul Kenneth Ring, potrivit Near Deth.

Specialistul a incercat in respectivul experiment ca si persoanele care nu au vazut niciodata pot avea experiente intre viata si moarte similare celor care pot vedea.

Vicki a fost implicata intr-un accident rutier si a ajuns de urgenta la spital, unde a avut o experienta extrasenzoriala. Aceasta spune ca si-a iesit din propriul corp si ca putea sa vada medicii care se zbateau sa o salveze.

"Stiam ca eu sunt. Initial nu mi-am dat seama ca este corpul meu, dar apoi m-am recunoscut. Apoi mi-am dat seama ca sunt in apropierea tavanului, m-am gandit ca gata, am murit. Aceasta este singura data cand pot spune ca am vazut, ca stiu ce este lumina", a povestit femeia.

De asemenea, Vicki sustine ca apoi s-a plimbat prin restul spitalului si a devenit constienta de mediul inconjurator. Apoi, femeia a fost transportata in alta parte.

"Toata lumea era creata din lumina. Chiar si eu. Era dragoste peste tot, venea din iarba, de la pasari, de la copaci", a spus ea. Printre persoanele pe care le-a vazut sunt si oameni importanti din trecutul ei, care murisera de ceva timp.

"Aveam sentimentul ca stiu totul. Si totul avea sens. Stiam ca era locul unde voi gasi toate raspunsurile la intrebarile despre viata, planete, Dumnezeu si despre tot", a mai spus Vicki.

 

 

Sursa: , Near Death

VIDEO PROTVPLUS.RO