Barbatul care nu se poate ingrasa deloc, oricat ar manca. "Ma usuc vazand cu ochii"

17-06-2013 22:29


Tom Staniford

Un barbat care nu poate lua in greutate oricat ar manca si care sufera de doua tipuri de diabet a descoperit, in sfarsit, ce este in neregula cu el.

Oamenii de stiinta l-au diagnosticat pe britanicul Tom Staniford cu Sindromul MDP – o afectiune cauzata de o singura mutatie genetica, dar responsabila pentru mai multe probleme de sanatate care nu au nicio legatuta intre ele, potrivit Daily Mail

Tom, 23 de ani, avea greutate normala la nastere, dar in copilarie si adolescenta a piedut toata grasimea de pe fata si membre. Din aceasta cauza, oasele lui au devenit foarte sensibile si ar putea suferi o fractura in orice moment.

Tot din cauza afectiunii, Tom are nivelul de grasimi din sange foarte ridicat, asemenea unei persoane supraponderale.

Insa, in ciuda problemelor grave de sanatate, Tom vrea sa-si traiasca normal viata. Face ciclism si este in echipa paralimpica a Marii Britanii.

Acum, dupa ce diagnosticul lui a fost, in sfarsit, stabilit, Tom spera ca va fi gasit un tratament pentru multiplele probleme de sanatate. "Acum ma usuc vazand cu ochii. Sper ca va veni ziua in care n-o sa trebuiasca sa lupt atat de mult sa supravietuiesc", a spus Tom.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO