Barbat condamnat la 4 ani de inchisoare dupa ce si-a spionat fiul in momente intime cu iubita. Ce secret ingrozitor s-a aflat

Dată publicare: 09-03-2015 09:48
Dată actualizare: 12-03-2015 01:47


Inchisoare

Un barbat din Marea Britanie, care a instalat o camera video pentru a-si vedea fiul de 21 de ani in timp ce facea sex cu iubita lui, a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Barbatul in varsta de 53 de ani a devenit curios dupa ce a auzit zgomote din dormitorul baiatului si a decis sa instaleze o camera spion deasupra patului, cu ajutorul careia i-a inregistrat pe cei doi in momente intime. Mai mult, acesta isi crease o conexiune cu televizorul din bucatarie, pentru a putea vedea imaginile in timp ce gatea, relateaza The Mirror.

Actiunile tatalui au incetat atunci cand a fost descoperit de fiica sa mai mica, atunci cand a mutat din greseala canalul de la televizorul din bucatarie si a dat peste imaginile live din dormitorul fratelui ei.

Barbatul si-a recunoscut faptele in instanta, si mai mult, s-a aflat ca acesta si-a abuzat fiica in varsta de 12 ani, in resedinta familiei din Faringdon, Oxon.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO