Au ramas fara sculptura de 10 metri. Cum a disparut fara urma simbolul unui oras australian

Dată publicare: 24-02-2014 12:55
Dată actualizare: 27-02-2014 07:01


Mango-ul urias din Bowen

Proprietarii unei atractii turistice de 10 tone din Queensland sustin ca statuia uriasa a unui fruct de mango a fost furata, insa politia nu a primit nicio sesizare.

Centru de informare turistica din orasul Bowen este convins ca statuia unui mango gigant a fost furata, chiar daca politia sustine ca nu a fost sesizata, iar mai multe elemente sugereaza ca este vorba de o strategie de marketing, informeaza The Guardian.

Inalt cat trei etaje si grea de 10 tone, mango-ul urias a disparut dupa ce hotii l-au luat din fata centrului de informare turistica din Bowen, nordul statului australian Queensland, joi dimineata.

"Mango-ul are cam 10 metri inaltime si cantareste intre sapte si 10 tone. E surprinzator ca a disparut", a declarat unul dintre angajati.

Filmarile de pe camerele de supraveghere arata o macara mobila in apropierea sculpturii, impreuna cu cateva persoane neindentificate.

Angjatii centrului turistic au negat ca este vorba de o farsa, desi uriasa sculptura nu a fost zarita pe niciun drum.

Uriasul fruct de mango, atractia turistilor care vin in Bowen, a fost inaltat in 2002, pentru a marca faptul ca orasul este capitala australiana a productiei de mango.

 

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO