Au comandat o pizza prin serviciul de livrari al Uber. Ce au primit in schimb i-a facut sa fuga din casa


Ultimul update: Duminica 11 Iunie 2017 06:51
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2017 14:20
Categorie: Bizar
comanda uber eats toronto

Comanda cu ghinion pentru un cuplu din Canada

Un cuplu din orasul canadian Toronto s-a plans de serviciile Uber Eats, dupa ce au comandat doua pizza si sucuri. Au primit in schimb doua sandvisuri mucegaite – unul dintre ele pe jumatate mancat – si o salata veche, toate puse in caserole deja deschise si insotite de tacamuri de plastic cu urme de utilizare. In plus, comanda a venit cu o intarziere de jumatate de ora, spun Anna Kotlikova si Blake Weinzettl, a caror plangere a dus la o ancheta a Uber asupra serviciilor sale de livrare.

„Era un miros ingrozitor”, a povestit Kutlikova pentru CBC, „am iesit din casa de miros. Nu stiu de unde a luat soferul acea punga maro misterioasa, pe care nu era nici macar numaru comenzii noastre”. "Mi-a venit sa vomit imediat ce am deschis pachetul", confirma si Weinzettl.

Cei doi au sunat la restaurant, iar patronul le-a spus ca a impachetat ca de obicei comanda si i-a dat-o soferului de la Uber Eats. El a recunpscut si ca a primit o plangere aproape identica in acea seara, astfel ca s-a adresat mai departe Uber.

Se pare ca, dupa ce a ridicat pachetele, soferul a facut un ocol nejustificat, in cursul caruia comanda a disparut. Cei de la Uber nu au putut oferi nicio explicatie, spunand ca soferul era o nota buna in aplicatie si pana acum nu au mai avut plangeri. Cei doi si-au primit banii inapoi si un vaucer de 50 de dolari canadieni.

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO