Atacata de motanul pe care l-a salvat de la eutanasiere. Femeia a ajuns la spital. VIDEO

Ultima actualizare: 21-12-2013 07:12
atac

 O femeie din Michigan, Statele Unite, a luat in grija o pisica gasita pe strada pentru ca animalul sa nu fie eutanasiat. Ceea ce a urmat insa, a trimis-o pe femei la medic.

Maxx, asa cum s-a recomandat femeia reporterilor, avea in curte si o catelusa, dar si alte trei pisici. Cand l-a adus si pe motanul Buddy, linisitea femeii s-a cam terminat.

Buddy a atacat-o pe catelusa, iar femeia, in incercarea de-a le separa, a dat cu zapada in motan. Chiar in clipa in care femeia a vrut sa se intoarca in casa, Buddy a sarit direct pe fata ei.

Camerele de supraveghere pe care femeia le avea montate inspre curte au surprins atacul, iar clip-ul a adunat peste un milion de vizualizari pe YouTube.

Maxx a mers imediat la spital, unde a primit ingrijiri medicale. Medicii au fost nevoiti sa raporteze incidentul, iar medicul veterniar, insotit de politie, a mers sa ai motanul, care a fost eutanasiat, desi nu era turbat.

"Nu doream sa il omoare, eu il luasem la mine pentru a il salva. Era doar un motan speriat. Nu imi este frica de pisici, le iubesc in continuare", a declarat femeia atacata de Buddy.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO