"Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani". Declaratiile unui fost angajat NASA care au facut inconjurul lumii. AUDIO

29-11-2014 13:11


marte

O serie de declaratii controversate au luat prin surprindere presa internationala. Informatiile, aparent confidentiale, au fost lansate la un post de radio, in direct, chiar de un fost angajat de la NASA.

Totul s-a petrecut in Statele Unite ale Americii, atunci cand, in timpul unei emisiuni de radio, in direct, o ascultatoare a marturisit raspicat: “Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani”, in timp ce urmarea o misiune NASA, relateaza publicatia Mirror.

Femeia, cunoscuta publicului larg dupa declaratiile facute drept Jackie, a recunoscut ca este fost angajat NASA si ca a observat oameni imbracati in costume speciale de protectie pe suprafata Planetei Rosie.

Apelul care a uimit o lume intreaga a fost primit de moderatorii statiei americane de radio “Coast to Coast AM” cu mult scepticism.

Jackie a continuat seria dezvaluirilor, spunand ca lucra la salvarea informatiilor transmise de pe Marte de misiunea Viking, atunci cand a observat, intr-o alta transmisiune live din spatiu, oameni.

“Ma intreb daca poti rezolva un mister vechi de peste 27 de ani. Roverul Viking se plimba intr-un perimetru stabilit initial, insa pe un alt canal unde primeam imagini live de acolo, deodata, am observat doi oameni in costume de astronaut, nu cele obisnuite, pe care le cunoastem cu toti”, le-a marturisit femeia in direct.

“Se indreptau catre Roverul Viking, venind dinspre linia orizontului. Intrebarea mea este: erau oamenii nostril?”, a mai adaugat Jackie.

Dar pentru a fi si mai convingatoare, fostul angajat NASA a declarat ca nu a fost singura care a observat aparitia misterioasa. Alaturi de ea, in cabina de control a misiunii, se aflau alti sase angajati.

“Am fugit la etaj, dar deja ne incuiasera pentru a nu vedea mai mult”, a explicat aceasta.

Misiunea in cauza a implicat trimiterea in spatiu a doua nave diferite, Viking 1, respectiv Viking 2, lansate la o saptamana diferenta una de alta, in anii 1970.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO