"Am ajuns sa imi doresc sa fiu prietena cu amanta sotului meu". Povestea incredibila a unei mame

18-07-2013 12:39


trei

O femeie din Marea Britanie are o poveste de viata cel putin ciudata. Barbatul cu care a fost casatorita 16 ani si cu care are trei copii a parasit-o pentru o tanara.

"Nu am crezut niciodata ca Mark mi-ar putea face asa ceva, dupa 16 ani de casnicie. Am fost devastata in ziua in care a venit casa si mi-a spus ca vrea sa divortam si ca iubeste o alta femeie. Recunosc ca din acea clipa am urat-o pe amanta sotului meu", a povestit femeia pentru Daily Mail.

"Mi-au trebuit zece luni de zile ca sa accept faptul ca fostul meu sot are o alta viata si ca trebuie sa le permit copiilor sa ii viziteze in noul sau camin. Noua lui partenera, Michaela, a incercat de mai multe ori sa ma contacteze pentru a ne cunoaste. Am refuzat. O vedeam ca fiind direct responsabila pentru nefericirea mea", a mai spus femeia.

"Cand copiii au mers la ei si am vazut cat de bine s-au simtit am inteles ca trebuie sa o accept in viata mea. Ne-am vazut la o cafea si mi-am dat seama ca e o femeie ok. Indraznesc sa spun ca in cateva luni o sa fim prietene chiar si ca nu o voi mai avea trecuta in agenda telefonului cu denumirea distrugatoarea de casnicii", a mai povestit femeia.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO