Albumul foto din noaptea nuntii. Doi miri s-au lasat pozati in ipostaze intime, in dormitor. FOTO

23-08-2012 12:02

album de nunta

Acesti doi tineri sunt proaspat casatoriti si au fost fotografiati chiar in noaptea nuntii. Peste ani, imaginea va fi privita si de copiii acestor tineri, pentru ca ea va fi inclusa in albumul de nunta.

Inna Shamis, 38 de ani, din New Jersey, s-a casatorit recent si a angajat un fotograf profesionist pentru eveniment.

Fotograful este, de fapt, o femeie, Michelle Jonne, si i-a facut o propunere care a luat-o prin surprindere; sa prelungeasca sedinta foto pana in dimineata de dupa nunta si sa o surprinda, impreuna cu sotul ei, in ipostazele intime din timpul noptii.

Cand mi-a facut propunerea mi s-a parut geniala. Cand te casatoresti, esti in cea mai buna perioada a vietii tale si ar trebui sa pastrezi aceste amintiri”, a spus Inna Shamis.

Inna a avut doar un moment de ezitare cand Jonne le-a spus ei si sotului ei sa intre la dus. Stanjeneala a disparut, insa, imediat. “Pe masura ce se scurgeau minutele, eu si sotul meu am stabilit cu ea (Michelle Jonne – n.n.) o legatura extraordinara, iar fotografiile au iesit fantastic”, a spus Inna. De altfel, ea le-a si postat pe Facebook.

In acest album foto ipostazele sunt fiebinti; mirii pozati in lenjeria care este din ce in ce mai sifonata, cu tot mai putine haine pe ei.

O sa le arat si copiilor mei cand vor implini varsta de 10 ani”, a adaugat Inna Shamis.

Michelle Jonne spune ca a inclus acest serviciu in oferta firmei sale si costa 650 de dolari: “Am vrut sa fac fotografii pentru a arata ca mariajul este o fericire, e sexy si nu inseamna sfarsitul vietii intime".

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO