A vrut sa scape de un complex, dar a sfarsit tragic. O tanara a murit pe masa de operatie, dupa un implant de silicoane

Ultima actualizare: 02-11-2014 07:06
Operatie

O femeie care a ales sa isi faca un implant cu silicoane a murit chiar pe masa de operatie, din motive inca necunoscute.

Joy Williams, in varsta de 23 de ani, din Marea Britanie, a sfarsit tragic, pe masa de operatie a unui doctor plastician, dupa ce a suferit o interventie de marire a posteriorului, scrie Daily Mail.

Tanara a decis sa isi implineasca un vis pe care il avea inca din copilarie. Fiind deseori tinta glumelor acide ale colegilor sai din scoala, Joy a facut intr-un final pasul si a apelat la ajutorul operatiilor estetice.

Insa pentru aceasta interventia tanara a decis sa calatoareasca in Bangkok, acolo unde a platit 2.540 de euro unui chirurg estetician. Pe 23 octombrie, din nefericire, medicii pronuntau decesul fetei, din motive necunsocute.

“Nu intelegem ce s-a intamplat, stim doar ceea ce a fost publicat in presa. Era o persoana foarte draguta si de incredere. Aducea bucurie in vietile celorlalti. Era frumoasa si iubita de toata lumea. Ii vom ducea lipsa”, a marturisit fratele lui Joy, Anitie, in varsta de 28 de ani, stabilit in Lagos, Nigeria.

Totul a inceput pe 14 octombrie, atunci cand a vizitat chirurgul de la o clinica specializata pe acest tip de interventie. La doar cateva zile de la operatie, fata a observat ca intreaga zona era inflamata si a fost nevoita sa se intoarca la clinica pentru a-si scoate implanturile. Insa procedura nu s-a terminat cu succes intrucat fata a murit pe masa de operatie.

Cazul a intrat si in atentia autoritatilor, care acum sunt de parere ca interventia a avut loc in afara programului de functionare a clinicii. Medicii explica acest lucru, spunand ca au vrut sa se asigure ca fata nu mancase nimic inaintea procedurii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO