A stat 32 de minute la solar, dar nu s-a gandit la consecinte si da vina pe angajati. Cum arata acum femeia

Ultima actualizare: 16-02-2016 07:04
solar

Zaynab Alkhatib, o femeie de 30 de ani care lucreaza ca model, dansatoare si actrita de filme pentru adulti, a stat mai bine de jumatate de ora intr-un salon de bronzare si s-a ales cu cicatrici si piele descuamata.

Femeia sustine ca a stat 20 de minute la solar, apoi, dupa 8 ore, a revenit pentru alte 12 minute. Dupa ultima sesiune, imediat cum a iesit din salon pielea a inceput sa i se inroseasca si sa o usture.

Zaynab zice ca este vina angajatilor centrului de infrumusetare pentru ca nu i-au spus care sunt riscurile folosirii solarului pe o perioada indelungata: “M-am dus in jur de 12 si apoi pe la 20:45. M-au lasat sa stau 20 de minute, apoi m-am intors in aceeasi zi si m-au lasat sa intru din nou. Sedinta a fost de 20 de minute, dar este recomandat sa nu stai mai mult de 12 minute.”

Alkhatib, care activeaza sub numele de Kat Lee, mai spune ca a mers la salon pentru ca era alba ca branza, iar acum, din cauza basicilor nu mai poate da ochii cu clientii. Ea vrea sa ii dea in judecata pe angajati pentru ca din cauza cicatricilor a pierdut o gramada de bani.

“Nu vrem sa ne aparam deoarece nu am facut nimic gresit. Am vorbit cu angajatii si clienta nu a venit la salon de doua ori in aceeasi zi.” a declarat un reprezentant al salonului de infrumusetare pentru Metro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO