A simtit ca moare, dar a continuat sa alerge. Ce s-a intamplat cu acest barbat dupa 12 kilometri


Ultimul update: Sambata 21 Iunie 2014 06:55
Data publicarii: Miercuri 18 Iunie 2014 18:00
Categorie: Bizar
Wolfgang Zech

Wolfgang Zech, un american in varsta de 72 de ani, a dat dovada de o ambitie fara limite, dupa ce a alergat 12 kilometri la un cros, in ciuda faptului ca suferea un atac de cord.

Amuzant este ca barbatul a spus ca timpul in care a alergat cei 12 kilometri, o ora si 51 de minute, este cel mai slab obtinut de cand participa la astfel de evenimente, potrivit San Francisco Chronicle.

Totusi, asta nu inseamna ca reusita lui este mai putin impresionanta, tinand cont ca a suferit atacul de cord inca de la inceputul cursei si pana la sfarsitul ei.

"E o nebunie. Nu-mi vine sa cred. Aveam o durere in piept, in partea dreapta, sub stern. Am continuat sa alerg. Ma durea foarte tare si m-am chinuit sa alerg pe trei sferturi din distanta cursei", a explicat barbatul.

Dupa ce a ajuns acasa, iar starea lui nu s-a imbunatatit, Wolfgang a fost convins de sotia lui sa mearga la spital.

Nu mica i-a fost mirarea cand medicii l-au informat ca a suferit un atac de cord in timpul cursei si l-au operat imediat.

"Au spus ca n-au nici cea mai mica idee cum cineva de varsta lui a supravietuit. Au fost socati de faptul ca a continuat sa alerge si sa ramana constient pe tot decursul atacului de cord", a spus fiica vitrega a barbatului, despre reactia medicilor.

Dupa ce l-au operat, doctorii i-au spus barbatului ca va putea sa alerge iar peste doua luni.

Sursa: San Francisco Chronicle

VIDEO PROTVPLUS.RO