A mers la solar de 6 ori pe saptamana, timp de 4 ani. Cum a ajuns sa arate aceasta tanara din Marea Britanie la 19 ani

Ultima actualizare: 21-06-2015 07:04
bronzata

Charley Jean este dependenta de solar si nu se sfieste sa recunoasca. Tanara merge aproape zilnic la salon si a ajuns sa se dea cu parafina pe piele ca sa-si mentina bronzul.

Charley a inceput sa mearga la solar de la varsta de 15 ani, din cauza kilogramelor in plus. Tanara a crezut ca va arata mai bine in ochii celorlalti daca va fi mai bronzata. Acum, ea a ajuns sa mearga de 6 ori pe saptamana la salon si ia pastile pentru a-si accentua culoarea.

“Da aceeasi dependenta ca si fumatul. Pentru o perioada, mi-am zis ca nu conteaza daca ma inbolnavesc cat timp sunt bronzata”,
a spus ea.

Obsesia ei a ajuns sa o coste 150 de lire pe luna. “Cea mai lunga perioada in care am stat fara solar a fost 4 zile. Cand nu mergeam intr-o zi, aveam simptome de sevraj. Imi trimiteam prietene sa-mi cumpere creme autobronzante pentru ca ma simteam prea pala ca sa ies in oras”.

Cercetatorii avertizeaza: adolescentii care merg folosesc solarul au sanse duble sa faca cea mai periculoasa forma de cancer la piele. Cu cat acestia sa se bronzeze artificial mai devreme, cu atat creste mai mult riscul de melanoma pana la varsta de 40 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO