A fost criticat ca a omorat un sarpe cu clopotei si postat pe Facebook urmele muscaturii. Mesajul transmis de un cantaret

Dată publicare: 27-10-2015 16:23
Dată actualizare: 30-10-2015 07:00


sarpe cu clopotei

Dupa ce a fost criticat dur pe retelele de socializare ca a omorat un sarpe cu clopotei, cantaretul de muzica country Kevin Fowler a postat pe Facebook poze cu urmele lasate de muscatura reptilei.

Fowler le-a povestit prietenilor lui de pe Facebook ca sambata a gasit in asternut un sarpe cu clopotei - "al treilea in decurs de o saptamana" - si l-a omorat. Dar nu toti fanii lui i-au aporbat gestul, iar cantaretul s-a trezit cu tot felul de comentarii in care gestul sau era condamnat, relateaza Daily Mail.

Ca sa le raspunda celor care l-au criticat, Kevin a revenit cu o postare prin care isi justifica "crima". El a pus pe Facebook doua fotografii cu mana muscata de un sarpe cu clopotei a prietenului sau, Tommy.

"Pentru toti cei care deplang moartea unui sarpe cu clopotei... Probabil ca nu ati vazut niciodata cum arata cand esti muscat de unul. Aceste doua fotografii sunt cu mana prietenului meu Tommy, care a fost muscat anul trecut. Inca mai are de facut operatii si tratament. Poate ca toti cei care simpatizati serpii cu clopotei o sa va schimbati pararea cand copilul vostru va fi muscat in curtea casei, in timp ce se joaca", a scris el.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO