A fost angajata ca psiholog pentru elevii cu probleme, insa ceea ce a facut cu unul din ei a bagat-o la inchisoare 13 ani

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15
Brooke Dinkel

Brooke Dinkel, in varsta de 33 de ani, era psiholog la o scoala din Kansas cand directorul institutiei de invatamant a descoperit totul. Femeia incepuse o relatie intima cu un elev, in varsta de 13 ani.

Ea il angajase pe elev ca in timpul liber sa o ajute cu treburile casei. Se pare ca asa a inceput totul, iar relatia ar fi durat un an de zile.

Potrivit procurorului care se ocupa de caz, femeia ar fi fost cea care l-ar fi convins pe minor, oferindu-i cadouri si incurajandu-l sa o atinga. Mai mult, ea ar fi povestit prietenilor detalii intime din viata sexuala si l-ar fi convins pe elev sa tina relatia secreta.

Avocatul femeii a incercat sa convinga judecatorul ca totul s-a petrecut din cauza ca femeia intrase intr-o depresie si nu mai realiza ceea ce face, dar si ca adolescentul ar fi abuzat sexual de ea.

"Va implor sa ma credeti si sa ma lasati sa ma intorc la familia mea, la fetita mea. Am nevoie de ajutor specializat, nu sunt vinovata, nu am abuzat sexual de nimeni", a declarat femeia in instanta.

Judecatorul a condamnat-ola 13 ani de inchisoare, spunandu-i ca nu ea este victima in acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO