A crezut ca se umple de bani, dar a fost la un pas de infarct. Ce a gasit un hot in geanta pe care a furat-o dintr-un tren

Dată publicare: 28-01-2014 16:06
Dată actualizare: 31-01-2014 07:03


geanta

Un vanzator ambulant din India a fost la un pas de a face atac de cord cand a gasit un copil de doua saptamani intr-o geanta pe care a furat-o sperand ca o sa faca rost de niste bani.

Kishor Kale, 20 de ani, vindea lac de unghii femeilor care calatoreau cu trenul de la Chhatrapati Shivaji Terminus la Belapur, in Mumbai, India. A vazut la un moment dat o geanta care nu se afla in raza vizuala calatorilor si care parea sa fie abandonata sau uitata, relateaza Daily Mail.

Sperand ca in geanta erau bani sau alte obiecte pe care ar fi putut sa le valorifice mai tarziu, Kale a inhatat geanta si a coborat iute din tren. Pe peronul garii, dupa ce trenul a plecat, a tras fermoarul gentii verzi si in interior a gasit un bebelus care dormea linistit.

In stare de soc, Kishor Kale a luat-o la fuga, lasand geanta pe peron, insa un angajat vigilent al garii l-a vazut si l-a prins. In doar cateva secunde s-a creat o aglomeratie mare pe peron, a fost chemata politia care l-a retinut pe Kale, suspectandu-l ca si-a abandonat propriul copil. Vanzatorul ambulant a spus ce s-a intamplat si acum ofiterii ii investigheaza povestea.

Ofiterul de politie Hanuman Kharat, de la Sectia de Politie Wadala, a spus: "Facem investigatii acum si il avem in custodie pe Kishor Kale care ne ajuta sa recream scena furtului si sa gasim familia bebelusului". Politistii sunt convinsi ca acel copil a fost abandonat in tren si analizeaza acum inregistrarile camerelor de supraveghere pentru a identifica persoana in posesia careia a fost geanta verde,

Hanuman Kharat a spus ca a luat legatura si cu toate maternitatile din zona ca sa afle cine a nascut baieti in ultimele doua saptamani. Bebelusul a fost dus la un spital din zona, medicii stabilind ca este intr-o stare perfecta de sanatate.

Desi Kishor Kale a recunoscut ca a furat, politistii nu l-au pus sub acuzare. "Fara sa vrea, el a salvat viata acestui baietel. Ar fi putut sa moara sufocat in geanta daca el nu ar fi furat-o, crezand ca pune mana pe niste bani".

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO