Un batran de 76 de ani din Alba a ajuns cu elicopterul SMURD la spital, dupa ce a fost lovit cu toporul

18-03-2015 16:51


topor

O cearta apriga intre un batran de 76 de ani si un barbat de 50, a fost cat pe ce sa duca la crima intr-un sat din Alba. Atacatorul mai tanar, l-a lovit cu toporul pe rivalul sau, apoi l-a abandonat si a fugit, speriat de consecinte.

Un martor a sarit imediat sa-l ajute pe ranit, si a chemat ambulanta. Pentru ca starea victimei era foarte grava, batranul a fost dus cu un elicopter SMURD la Targu Mures. Intre timp, agresorul a fost retinut, pentru tentativa de omor.

Scena s-a petrecut in fata unui magazin din satul Mamaligani. Intre cei doi localnici a avut loc un schimb de replici dure, iar cel in varsta de 50 de ani si-a iesit din fire. A luat un topor si l-a atacat pe interlocutorul sau de 76 de ani.

Un barbat care trecea prin zona a vazut victima plina de sange, intinsa pe o banca si i-a sarit in ajutor. Barbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul din Targu Mures. Starea lui este grava, insa medicii spun ca se va recupera.

Localnicii povestesc despre cel agresat ca obisnuieste sa bea si sa se certe cu lumea. Atacatorul este acuzat de tentativa de omor.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO