Turistii din Israel si Canada s-au indragostit de dealurile impadurite din Sibiel
Nu avem noi sirop de artar si nici mancare koser, dar canadienii si israelienii incep sa descopere Marginimea Sibului unde gasesc liniste, multa verdeata si bucate alese. Si, ca sa arda caloriile, invartita ca la Sibiel e cea mai potrivita, in concediu.
Oaspeti din Israel si Canada au venit la noi in tara, in vacanta, si sunt hotarati ca, in noua zile, sa descopere frumusetile zonei. Inca din prima zi au fost cuceriti de peisaje, de oamenii primitori si de traditii.
Dupa ce au aflat ce gust are tuica, si au mancat cu pofta salata de vinete, dovlecei si pastrav cu cartofi taranesti, o parte dintre turisti s-au ridicat la dans. Invartita sibiana i-a cam pus insa in dificultate.
Turistii sunt nerabdatori sa viziteze si alte localitati din zona, iar despre Sibiel spun ca e o bijuterie care i-a impresionat si pe care spun ca isi doresc sa o revada.
Sursa: Pro TV
Etichete: Sibiu, turisti, mancare, straini, tradiții, ardeal,
Dată publicare:
07-07-2012 12:23