Au scapat ca prin minune. Doi tineri si-au vazut moartea cu ochii

Ultima actualizare: 05-05-2012 11:16
SMURD

Doua persoane intoxicate cu monoxid de carbon au fost descoperite inconstient aseara, intr-o baie din Bistrita-Nasaud. La fata locului au fost gasiti o femeie si un barbat, ambii fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta.

Doua tineri de 35 de ani, sot si sotie, erau cat pe ce sa sfarseasca intoxicate cu monoxid de carbon. Cei doi au fost gasiti in vana, de mama femei care a intrat in baie. Cand s-a apropiat, si-a vazut fata si ginerele inclestati. Femeia a sunat la 112, iar medicii au venit in scurt timp si iau salvat in ultima clipa pe cei doi. „I-am scos morti din vana, trei ore au stat. Cred s-au intoxicat cu fum de la boiler”, a povstiti Rozalia Szilagy, mama tinerei.

Un vecin s-a impacientat imediat si l-a luat pe barbat si la transportat pana la intalnirea cu ambulanta. Acum, toti vecinii sunt socati si cred ca de vina ar fi boilerul care era instalat in baie.

Victimele au fost internate, iar medicii spun ca au avut mare noroc ca si-au revenit. Daca nu erau gasiti la timp se putea intampla o tragedie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO