Vineri si sambata are loc “Marea debarasare”. Unde poti scapa de deseuri electrice in Arad

25-10-2012 08:58


electrocasnice vechi

 Aradenii care vor sa scape de electro-casnice vechi sau de alte echipamente electrice defecte, o pot face pana sambata in cadrul actiunii “Marea debarasare”.

 Municipalitatea si o firma de reciclari vor colecta deseurile electrice vineri si sambata, din patru puncte situate in cele mai mari cartiere: Alfa - la platforma gospodareasca din parcarea de langa piata; Micalaca - pe strada Alexandru Popescu Negura, la platforma gospodareasca de la blocul 317 si in spatele Complexului Orizont, langa punctul termic; Calea Aurel Vlaicu – zona blocului Z 26 (in fata clinicii in constructie).

Pana sambata dupa-amiaza, in aceste puncte puteti abandoda orice echipamente electrice inutile. Daca locuiti in alte zone, puteti solicita sa va fie ridicate deseurile direct de acasa, pe baza unei programari care se face la numarul de telefon 0257-246.124.

Actiunile de tip „Marea debarasare” au fost initiate la noi in tara dupa aderarea la Uniunea Europeana, pentru ca Romania s-a angajat sa recicleze anual 80.000 de tone de deseuri electrice si electronice.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO