Un aradean, autor al unui jaf petrecut in 2002, prins in Milano. Se ascundea sub o identitate falsa

Ultima actualizare: 12-07-2013 00:19
urmarit general

 Un infractor deosebit de periculos a fost prins dupa 11 ani de la comiterea unui jaf in orasul aradean Sebis, unde a intrat peste o familie pe care a supus-o la violente extreme pentru a fura bani, bijuterii si alte bunuri de valoare.

 Barbatul este din Arad, se numeste Sorin Dan M. (32 de ani), iar pe cand avea doar 21 a fost autor al unui jaf comis impreuna cu doi amici. Cei trei au intrat in casa peste o familie din Sebis, oamenii fiind batuti crunt pentru a spune unde tin banii si bijuteriile.

Camelia Tuduce, purtator de cuvat IPJ Arad: “Prin acte deosebite de violenta, au sustras mai multe bunuri, bani si bijuterii. Cei trei au fost prinsi de catre politistii aradeni si au fost cercetati in stare de arest o perioada de cateva luni”.

Problema e ca judecatorii au decis eliberarea lor pana la finalizarea procesului si emiterea sentintei definitive. Astfel, Sorin Dan M. a fugit din tara si s-a stabilit in Italia, unde a folosit o identitate falsa.

Barbatul era urmarit la nivel national si international din data de 20 februarie 2009, de cand a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie.

Abia ieri a fost prins in Milano, in urma cooperarii si a schimbului de informatii dintre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Arad si omologii din Italia. Conform procedurilor, aradeanul urmeaza sa fie predat autoritatilor romane si va fi adus in tara in vederea executarii pedepsei cu inchisoarea.

<< Most Wanted >> la Politie. 25 de aradeni sunt pe lista celor mai cautati romani
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO